Next Level Training

Trailman Danmark & Next Level Training samarbejde.

Trailman Danmark har indgået et samarbejde med Next Level Training. Det er et samarbejde som kan være med til at gøre dig til en endnu bedre løber.

Her er hvad Next Level Training har at sige ift. det kommende samarbejde.

”At blive en god løber kræver mere end blot en effektiv løbeteknik og en god iltoptagelse. En stor og ofte overset faktor, er hvor stærke dine muskler og sener er, og hvor lange dine skridt er. Her kommer styrketræning ind i billedet.

Flere undersøgelser viser nemlig, at den rette programmerede styrketræning har en positiv effekt på bl.a. hvordan din krop udnytter den elastiske energi i sener og muskler, så dine skridt bliver længere. Det vil markant forbedre din løbeøkonomi fordi du bruger samme, eller endda mindre energi, på at løbe længere og hurtigere. Styrketræning har især også en positiv effekt i forhold til skadeforebyggelse, så du kan holde til mere, og komme dig hurtigere. Hvis du så oven i tilføjer den rigtige næring i korrekte mængder til kroppen, så har du med garanti forbedret dine muligheder for at blive en bedre løber.

Vi har filmet og beskrevet alle de nødvendige øvelser og kan derfor tilbyde specialdesignet træningsprogrammer. Derudover har vi én af Danmarks største madopskriftdatabaser, så vi er i stand til at kunne sammensætte den ideelle kostplan, der tilgodeser alle klientens behov”

Vi hos Trailman Danmark stiller høje krav til vores samarbejdspartnere og vi kan med sikkerhed sige, at Next Level Training ved hvad de laver og har mange års erfaring inden for deres felt.

Dette er en aftale, som vi håber vil få en masse af jer til at kunne præstere endnu bedre som løber uanset jeres niveau.


Item added to cart.
0 items - 0,00 DKK