Race info til næste løb

CEP TRAILMAN ULTRA & SUMMER SERIES

Vi er igang igen med single trail og chip timing. Vi glæder os til at se jer til Trailman Summer Series 2020. Vi må nu samles 200 mennesker, og vi bliver 183 derfor kan vi med glæde sende jer afsted samlet, vi har dog valgt og sende jer afsted med en halv times mellem rum så dem der løber den korte distance 7 km bliver sendt afsted 09.30 14 km 09.45 og 21 km 10.00 . Husk at holde afstand til hinanden. Når I kommer i mål beder vi jer om så hurtigt som muligt at sprede jer fra målområdet. Startnumre og chip bliver udleveret udenfor startområdet. Har I nogle spørgsmål til sikkerheden på pladsen er vores team til rådighed hele dagen.

RACE INFO:

DATO: 09.08.2020

Sted: Kobberbakkeskolen and. Rønnebæk, Englebjergvej 4700

Tidspunkter for start ved div. distancer:

7 Km. Starter kl 09.30. 14 KM 09.45 og 21 KM 10.00.

Til alle jer som har jeres egen chip, og ikke har fået tastede den ind kan I henvende jer på info@trailman.dk her vil det være muligt og få det gjort.

Der vil være en depot i Start og Målområdet. Her vil der være sodavand, chips, chokolade og energidrik. Når I kommer i depot er det obligatorisk at bruge håndsprint inden du modtager forfriskninger. I vil få udleveret en lille skål med de ønskede ting af vores team. Kødannelse op til depotet kan forekomme. Hvis du vil undgå kø til håndsprit er du velkommen til at medbringe din egen. Hvis du ønsker og lægge dine egne ting ved depotet, er du mere end velkommen til det. Vi laver et seperat telt til jer som ønsker at benytte jeres egne ting. Det er også tilladt og have sin drop bag der. Husk at sætte navn på.

Denne afdeling vil være med elektronisk chip. Hvis ikke du har din egen Trailman Chip kan du få udleveret en låne chip. Vi har også chip med ud til salg hvis du ønsker din egen chip. Hvis du har din egen chip undgår du kø inden start.

Pas godt på jer selv og hinanden. Husk at hold afstand til hinanden.

Force majeure

Hvis politiet eller anden myndighed frabeder alt unødig udkørsel eller forsamlinger forholder vi os retten til at afvikle løbet på et andet tidspunkt.

Item added to cart.
0 items - 0,00 DKK