Race info til næste løb

Holger Danske Strandvejs Marathon

Vi har nu fået alle jeres ændringer ind og oprettede jeres grupper I kan vælge mellem lørdag fra kl 10.00 og søndag fra kl 08.00 det skal I gøre på det link der er sendt ud, når I er færdige med løbet går I ind på løbet og taster jeres tid ind. I kan derefter også printe jeres eget diplom. Vi kan afvikle løbet sikkert ved at vi ved hvem der kommer på hvilket tidspunkt og forlader området igen.

Ruten vil være 10.4 km den er flad og alle kan løbe den.

Reglerne ændre sig hele tiden for hvordan vi må lave løb, lige nu må vi samles op til 10 personer, og vi har derfor opdelt vores løb i små løb på dagen, start og slut bliver ikke samme steder, på den måde undgår vi der samlers mere end det tilladte, vi anbefaler i har en taske/pose med jeres navn på, så laver vi dropbag i ved slutportalen som også bliver udgangen af vores løb.

Vi forsætter med de tiltag vi har lavet under covid-19 krisen herunder brug af håndsprit, og hjælpere i vores depot området bruger mundbind og handsker.

Vi er ved at kode vores mindre løb og sender jeres starttider ud på email I vil også kunne printe jeres eget startnummer inden løbet, har man så sin egen chip, ja så er det bare og komme til løb ca. 5 minutter før og du er set to go.

RACE INFO:

DATO: 21.11.2020 og 22.11.2020

Der er INGEN startnumre pga. selftiming!

Parkering: GL. Hellebækvej 63, 3000 Helsingør Hallen.

Starten går 500 meter fra Helsingør Hallen imod golfklubben – Følg de orange flag fra hallen ned til start.

Der kan parkeres ved hallen og golfklubben.

Tidspunkter for start er sendt ud til jeres e-mail hvis du har spørgsmål skriv til info@trailman.dk

Dette løb er med selvtiming og det skal gøres på vores nye platform AVC www.activevirtualchallenge.com

Der vil være en depot i Start og Målområdet. Her vil der være sodavand, chips, chokolade og energidrik. Når I kommer i depot er det obligatorisk at bruge håndsprint inden du modtager forfriskninger. I vil få udleveret en lille skål med de ønskede ting af vores team. Kødannelse op til depotet kan forekomme. Hvis du vil undgå kø til håndsprit er du velkommen til at medbringe din egen. Hvis du ønsker og lægge dine egne ting ved depotet, er du mere end velkommen til det. Vi laver et seperat telt til jer som ønsker at benytte jeres egne ting. Det er også tilladt og have sin drop bag der. Husk at sætte navn på.

Pas godt på jer selv og hinanden. Husk at hold afstand til hinanden.

Force majeure

Hvis politiet eller anden myndighed frabeder alt unødig udkørsel eller forsamlinger forholder vi os retten til at afvikle løbet på et andet tidspunkt.

Item added to cart.
0 items - 0,00 DKK