Race info til næste løb: Trailman Vinter Series 4. afdeling Avnstrup Skov v Roskilde.

Så nærmer tiden sig til anden afdeling af Trailman Vinter Series 4. afdeling i Avnsrups Skov

Hvis du ikke har et startnummer endnu kan du afhente det en time før start. Hvis du har hentede et startnummer er det vigtigt du bruger det samme startnummer igennem hele serien. Vælger du og ændre distance skal du fortælle os det, eller kommer I til at stå forkert på resultatlisten. se start list her:

https://my.raceresult.com/238967/participants

12 km starttider:

6 og 12 Km starter kl. 10.00 (Bemærk fælles start )

Der vil være vand, sodavand og energi på depoterne. Vi har kopper til jer.

Adressen er:

Avnstrupvej 1, 4330 Hvalsø

kl 10.00 samlede start 6 og 12 km

Det er teknisk trail vi anbefaler trail sko, din chip er i selve startnummeret dvs. det skal bæres på maven.

BEMÆRK:
Deltagelse er personlig og må ikke direkte overdrages uden godkendelse fra løbsarrangøren. Ændring af navn eller distance ved vidersalg eller overdragelse af startnummer kan udelukkende ske INDEN tilmeldingsfristen udløber mod et gebyr på kr. 75,00.
Når du tilmelder dig vores løb, giver du os samtidig ret til at bruge billedmateriale fra løbet i vores markedsføring (Posters, flyers, banner osv.). Bemærk venligst vi fra dags dato går væk fra at kunne rykke startnummer til næste år, og vi giver ikke penge tilbage for køb af startnummer. Har man en læge erklæring vil vi gerne hjælpe med at bytte startnummer til et af vores andre løb. Såfremt det er ønskede bedes du sende en email med erklæring i email til td@riskitmedia.com

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.