Race info til næste løb

A.VILLADSEN VIKINGESPORET 2020

Reglerne ændre sig hele tiden for hvordan vi må lave løb, lige nu må vi samles op til 100 personer, og vi har derfor opdelt vores løb i 5 små løb på dagen, start og slut bliver ikke samme steder, på den måde undgår vi der samlers mere end det tilladte, vi anbefaler i har en taske/pose med jeres navn på, så laver vi dropbag i ved slutportalen som også bliver udgangen af vores løbsområde.

Vi forsætter med de tiltag vi har lavet under covid-19 krisen herunder brug af håndsprit, og hjælpere i vores depot området bruger mundbind og handsker.

Vi er ved at kode vores Heat Tilmeldingen på Trailman så I ikke skal over på en anden platform, I vil også kunne printe jeres eget startnummer inden løbet, har man så sin egen chip, ja så er det bare og komme til løb ca. 5 minutter før og du er set to go.

VI kommer end endnu en kampagne så du kan købe din personlige chip, den vil kører over de næste 10 dage så vi kan nå of få dem sendt ud til de store løb. Jo flere der har en personlig chip jo nemmere glider det.

Vores personlige chip gælder til alle vores løb og man taster sin chip ind ved tilmeldingen, hvis man har købt efterfølgende så kan man skrive til info@trailman.dk så skal vi nok hjælpe dig med at få dit chip nummer på.

RACE INFO:

DATO: 13.09.2020

Sted: Roskilde

Tidspunkter for start ved div. distancer:

HEAT 1 – 08.30 HEAT2 09.00 HEAT3 09.20 HEAT4 09.40 HEAT5 10.00

Til alle jer som har jeres egen chip, og ikke har fået tastede den ind kan I henvende jer på info@trailman.dk her vil det være muligt og få det gjort.

Der vil være en depot i Start og Målområdet. Her vil der være sodavand, chips, chokolade og energidrik. Når I kommer i depot er det obligatorisk at bruge håndsprint inden du modtager forfriskninger. I vil få udleveret en lille skål med de ønskede ting af vores team. Kødannelse op til depotet kan forekomme. Hvis du vil undgå kø til håndsprit er du velkommen til at medbringe din egen. Hvis du ønsker og lægge dine egne ting ved depotet, er du mere end velkommen til det. Vi laver et seperat telt til jer som ønsker at benytte jeres egne ting. Det er også tilladt og have sin drop bag der. Husk at sætte navn på.

Denne afdeling vil være med elektronisk chip. Hvis ikke du har din egen Trailman Chip kan du få udleveret en låne chip. Vi har også chip med ud til salg hvis du ønsker din egen chip. Hvis du har din egen chip undgår du kø inden start.

Pas godt på jer selv og hinanden. Husk at hold afstand til hinanden.

Force majeure

Hvis politiet eller anden myndighed frabeder alt unødig udkørsel eller forsamlinger forholder vi os retten til at afvikle løbet på et andet tidspunkt.

Item added to cart.
0 items - 0,00 DKK