Holger Danske

Dette er er tilmeldingen til Holger Danske

Helsingør har en stor betydning i vores historie, nu kan du være en del af den. Vores legendariske rute i Helsingør, med både en fuld, en halv og en kvart marathon passer til de fleste.Distancer

  • MARATHON (42,195 KM) HELSINGØR – GILLELEJE – HELSINGØR
  • HALVMARATHON (21,095 KM) HELSINGØR – HORNBÆK – HELSINGØR
  • KVART MARATHON (10,55KM) HELSINGØR _ ÅLSGÅRDE – HELSINGØR

Priser eksl. gebyr på 25 kr.

Starttider

  • MARATHON START KL 9.30 FRA HELSINGØR
  • HALVMARATHON START KL 10.00 FRA HELSINGØR
  • 10,5 KM START KL 9.30 FRA HELSINGØR

Ruter

Helmarathon starter fra Helsingør Tennis klub, Nordre Strandvej 14, 3000 Helsingør, se adressen på kort og der løbes til Gilleleje, hvor der vendes og løbes retur ad samme rute.Halvmarathon starter fra Helsingør Tennis klub, Nordre Strandvej 14, 3000 Helsingør, se adressen på kort og der løbes til Hornbæk, hvor der vendes og løbes retur ad samme rute.

10,5 km er løbes af Nordre Strandvej til Ålsgårde, hvor man vender ved første depot.

Der løbes på fin asfalt med fladt og plant underlag og der løbes på vandsiden af strandvejen både ud og hjem. Ruterne er fint markeret med km-angivelser, og langs ruten møder du glade og engagerede vejvisere. Halv- og helmarathon er officielt opmålt af Dansk Atletik Forbund (DAF)

De normale trafikregler (færdselsloven) gælder for alle løbere. Når I vender på halv- og hel maraton skal I huske, at I løber imod trafikken, dvs på vandsiden af strandvejen og får direkte modløb

For helmarathon løberne er der 4 km ved Gilleleje, som løbes på kørebanen, dvs ingen fortov eller cykelsti. Vi vil sikre tilstrækkelig med advarselsskilte til trafikanterne på dette stræk.

Der vil være km skilte de første og sidste 5 km for hver distance.

Depoter

I er velkommen til at løbe med væskebælte, og disse vil blive påfyldt ved depoterne. Der kan være lidt trængsel ved de første depoter, idet I kommer mere eller mindre i samlet flok. Ha’ lidt tålmodighed personalet gør, hvad de kan for at servicere jer.

Depotet vil være delt op i 2 x 3 dele og ud over drikkelse, vil frugt og chips være fordelt på bordene.

Når I kommer i mål, er der ligeledes forplejning i form af, chips, sodavand, vand, energidrik etc..

Force majeure

Der gives ikke penge tilbage for løbet, hvis såfremt at vejr og vind gør vi bliver nødt til at forkorte ruten afholder vi Marathon på en kortere rute sålede den vil blive løbe to gange på halv.

Hvis politiet frabeder alt unødtigt udkørsel forholder vi os retten til at afvikle løbet i foråret.

Når du tilmelder dig vores løb, giver du os samtidig ret til at bruge al billedemateriale fra løbene i vores markedsføring. (Posters, flyers, banner, Facebook, Instagram osv.)​

Kontakt for info: td@riskitmedia.com

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.