A. Villadsen

A. VILLADSEN har over 60 års erfaring

A. Villadsen A/S har leveret professionelt totalentreprise i over 60 år. Vi udfører såvel nybyggeri som renovering og har specialiseret os inden for vedligeholdelse og renovering af bevaringsværdige bygninger.

Se mere på https://avilladsen.dk/ydelser/totalentreprise/

A. VILLADSEN

A. Villadsen blev grundlagt for mere end 60 år siden af murermester Alfred Villadsen.

Firmaet ejes i dag af Michael Szelak og Mikkel Henriksen, som sammen med en stab af veluddannede og erfarne murere løser såvel store som små opgaver for især erhverv og det offentlige, men også privatkunder, omkring Roskilde og København.

A. Villadsen A/S har leveret professionelt murerhåndværk i over 60 år. Vi udfører såvel nybyggeri som renovering og har specialiseret os inden for vedligeholdelse og renovering af bevaringsværdige bygninger.

Vores kundekreds tæller en række af virksomheder samt offentlige institutioner, og derudover servicerer vi privatkunder i områderne omkring Roskilde og København.

Takket være vores omfattende brancheerfaring samt en rutineret medarbejderstab er vi det sikre valg af firma til at stå for murerentreprisen, hvad enten det gælder nybyggeri af et typehus eller renovering af en frådstenskirke. Vi garanterer høj fleksibilitet og dygtig planlægning – i firmaet som helhed og hos vores enkelte medarbejdere – således at vi kan levere den højeste kvalitet også i relativt akutte byggeprojekter.

A. Villadsen A/S er medlem af Byg Garanti, hvilket sikrer dig en række kundefordele. Alt det kan du læse mere om på www.danskbyggeri.dk.

Du er naturligvis mere end velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger eller for at få et ganske uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.