Race Info

 

 

 

RACE INFO NÆSTE LØB

CPH COAST HALF 2019.

VI MELDER UDSOLGT OG DET ER IKKE MULIGT AT KØBE BILLET PÅ DAGEN.

 

 

RACE INFO:

Afhentning af startnummer foregår på Kalvebodvej 253, 2791 Dragør. HUSK AT VI SAMLER TØJ IND TIL DE HJEMLØSE. Tag godt med tøj på ud til Kalvebodvej 253, 2791 Dragør! Det tøj I smider ved starten bliver samlet sammen. Når løbet er slut, sørger vi for, at det gives videre til de hjemløse. BUSSER Der kører 2 busser fra Islands Brygge 43, 2300 København. Bus nr. 1 kører kl. 08:00. Bus nr. 2 kører kl. 08:45. Nedenfor kan I se hvilken bus I skal med, alt efter hvilket startnummer I har. Vel mødt! Vi glæder os til at se Jer Venlig hilsen Trailman Denmark

I år tager vi Kongelundshallen i brug Kalvebodvej 253, 2791 Dragør, Denmark Vi åber op i hallen fra kl 08.30 hvor der også vil være nummer udlevering. Vi går sammen til start hvilket sker kl 09.50.

BUS 1 kører fra Islandsbrygge kl 08.00

BUS 2 kører fra Islandsbrygge kl 08.45

“vi er ved at dele jer ud på busserne, der vil i jeres tilsendte email stå hvilken bus i er på og hvor hvilken adresse I kører fra.

Vi løber fra Sydvestpynten kl 10.00. Adressen: Sydvestpynten (Kalvebodvej), 2791 Dragør. I bedes møde ved startområdet senest en 45 m før start kl. 09.15 Her vil i få udleveret startnummer og der vil være en race briefe omkring løbet. Chippen skal placeres fladt på skoene og afleveres når I kommer i mål. Vi transportere jeres bagagge til Islands Brygge hvis I har brug for det. Vælger i denne løsning skal taskerne være afleveret i baggage drop senest kl. 09.20 ved start. “kom i god tid hvis I har baggage med” Derudover opfordre vi alle til at tage ekstra tøj på som kan smides kort før start, vi vil samle det ind til de hjemløse i Danmark De går en kold tid i møde og det er snart jul. Så husk nu ekstra tøj. Der er offentligt transport 400 meter fra start. Bus nummer 33 kører direkte der til fra Rådhuspladsen-Sydvestpynten. ca. rejsetid 30 m. Ellers opfordre vi til at i laver fælles kørsel til Sydvestpynten, der er masser af parkerings pladser men igen vi bliver mange mennesker så det kunne være en god idé med mange folk i bilerne. Ruten vil være mærket op med flag og markering strimmel, når I kommer til Islandsbrygge bedes i respekterer de alm. færdsels regler. Der vil være andre folk på ruten så pas på hinanden der ude. Ruten består af store grusstier og asfalt: Der vil være to depoter på ruten og et i mål. Vi glæder os til at se jer på Søndag til Cph Coast Half 4.0

Post Image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trailløb er dejligt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex.

Og vi kan godt lide skoven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex.